NNGG diu no a la violència de gènere

NNGG diu no a la violència de gènere

Noves Generacions de Balears va participar en diversos actes contra la violència de gènere dels passats dies 24 i 25 de novembre i va mostrar, una vegada més, el seu rebuig i condemna a la violència contra la dona i va animar a la denúncia i la visibilitat per acabar d`una vegada per totes amb aquesta xacra.

El diumenge 25, més d`una vintena de membres de NNGG recórrer els 11 quilòmetres que separen la Plaça de Cort i Palma Aquarium, al costat de 2.500 persones, a la Marxa Pacte Palma contra la violència de gènere, II Nordic Walking. A aquesta marxa va precedir la intervenció de la regidora d`Educació, Família i Igualtat de l`Ajuntament de Palma, Aina Ferriol, així com la lectura d`un manifest per part de l`Organització.

Dissabte 26, NNGG es va sumar a la lectura del manifest del Partit Popular de Balears, dut a terme a la Plaça Joan Carles I de Palma de Mallorca i llegit per la portaveu adjunta del PP-IB i diputada, Marga Durán. En aquest acte es va retre homenatge a totes i cadascuna de les víctimes d`aquest tipus de violència ia les seves famílies, i es va reiterar el més ferm compromís en la lluita contra qualsevol forma de violència que pateixen les dones. L`entorn escollit va ser la plaça Joan Carles I de Palma perquè, en paraules Marga Durán, “palmesans i mallorquins vénen aquí a celebrar les victòries esportives i desitgem que en un futur no gaire llunyà, puguem venir tots a celebrar que la fi de la violència de gènere és una realitat “.
 
Duran va llegir un manifest, després del qual es va procedir a guardar un minut de silenci, en què el Partit Popular de Balears “manifesta la necessitat de prestar el màxim suport a les víctimes perquè puguin refer la seva vida i exercir la seva llibertat i autonomia” , així com “aposta per una societat lliure de violència contra les dones, respectuosa amb els drets fonamentals i en igualtat entre homes i dones”.