NNGG dóna la benvinguda a més de 80 nous afiliats

NNGG dóna la benvinguda a més de 80 nous afiliats

Noves Generacions del Partit Popular de les Illes Balears va celebrar el passat diumenge la seva II Diada de l`Afiliat, amb l`objectiu de donar la benvinguda als més de 80 joves que s`han unit a l`organització juvenil del Partit Popular durant els últims sis mesos.

La Diada va tenir lloc a la finca privada de Son Vila situava en el municipi de Porreres, on els joves van estar reunits des de les 11 del matí. Durant la mateixa, es va dur a terme un concurs de paelles que van ser cuinades per les diferents agrupacions de les juntes locals de l`illa. Posteriorment el secretari general del PP balear, Miquel Vidal, va fer entrega d`un Siurell a la millor paella i d`una foto del president Bauzá, signada per ell mateix, als joves que s`han incorporat a la formació. També es va lliurar una carpeta amb tota la informació de l`organització a tots els nous membres.

Segons va assegurar el president de NNGG de Balears, Andrés Ferrer, “aquestes jornades de germanor ens ajuden a enfortir la nostra formació a més d`obrir les portes a idees, propostes i iniciatives que ens puguin fer arribar tots i cadascun dels assistents, així com els seus inquietuds o la seva visió política de la realitat”.

Cal destacar que NN.GG de les Illes Balears continua sent l`organització política-juvenil més nombrosa de l`arxipèlag, amb més de 1.800 afiliats. En aquest sentit, Ferrer va agrair a tots els nous afiliats seva alta al partit i va destacar la seva il·lusió de treballar per “canviar el futur i millorar les coses”.

En el concurs van participar 5 equips formats per les diferents juntes locals o agrupacions de juntes: Marratxí, Sineu i Maria de la Salut, Palma, Llucmajor i Muro i Alcúdia. El secretari general, després de la deliberació del jurat, va fer entrega d`un Siurell l`equip de la paella guanyadora, que en aquest cas va ser l`elaborada per la junta de Muro i Alcúdia.

A més de Ferrer, a l`acte va assistir el secretari general del Partit Popular de les Illes Balears, Miquel Vidal; el president del PP de Mallorca, Jeroni Salom; i la consellera d`Administracions Públiques, Núria Riera.