NNGG edita un video sobre la nefasta gestió del PSOE i el Pacte de Progrés de Palma liderat per Aina Calvo.

NNGG edita un video sobre la nefasta gestió del PSOE i el Pacte de Progrés de Palma liderat per Aina Calvo.

Noves Generacions del Partit Popular de Palma ha editat un vídeo en què denuncia la nefasta gestió de l`equip de govern municipal, presidit per la socialista Aina Calvo.

En aquest vídeo es resumeixen els principals problemes que té la Ciutat després de tres anys del govern del pacte anti-PP, com l`estat del principal punt de referència de l`esport palmesà, el Poliesportiu de Son Moix, que després de tres anys abandonat, es troba en complet estat de ruïna i sense perspectives de millora.

NNGG de Palma denúncia, així mateix, el pelotazo de Son Bordoy, que, multiplica el nombre d`habitatges previstos, però redueix les destinades a VPO, i exigeix a l`equip de govern que aclareixi els possibles interessos partidistes sobre el terreny.

D`altra banda, l`organització juvenil del PP aposta pel carril bici com a transport sa i net, però considera desorbitat i improvisat el model implantat per la senyora Calvo, que pot arribar a posar en perill la integritat física dels ciutadans en trams com la Avinguda Picasso o les Avingudes.

A tot això, se suma la pujada d`impostos municipals, que en temps de crisi econòmica i després del malbaratament en comissaris lingüístics i despeses prescindibles, suposarà a cada palmesà més de 137 euros a l`any, incloent els bitllets de l`EMT, cosa que no afavoreix l`ús del transport públic.

Noves Generacions exigeix a Aina Calvo que deixi de prendre el pèl als ciutadans de Palma i es posi a resoldre els problemes, tal com va prometre, i no a crear-los on no n`hi ha.

El video es pot visualitzar a la pàgina del Facebook “Noves Generacions de les Illes Balears” i al següent link: http://www.facebook.com/video/video.php?v=1696242374199&comments