NNGG Eivissa fa l’entrega del material escolar recollit

NNGG Eivissa fa l’entrega del material escolar recollit

La presidenta de Noves Generacions del Partit Popular d’Eivissa, Tania Marí, ha fet lliurament a Creu Roja Eivissa del material obtingut en la primera “Campanya de Recollida de Material Escolar” de la formació juvenil del PP.
Motxilles, llibretes, retoladors, pintures, bolígrafs i altre tipus de material, que anirà destinat a les famílies amb menys recursos d’Eivissa que són ateses a través de Creu Roja. L’entitat destinarà aquest material al seu projecte “Promoció de l’Èxit Escolar”, que compta amb aules de suport i reforç educatiu que ajuden a prop de 60 boixos d’Eivissa tres tardes per setmana.

Mari Castany, coordinadora de Creu Roja Eivissa, i Silvina Carrillo, treballadora social i tècnica de voluntariat i inclusió social de Creu Roja, han estat les encarregades de recollir el material en nom de la institució humanitària.
Per a Tania Marí “l’èxit d’aquesta primera campanya ens anima a seguir treballant en properes cites solidàries de aquesta, per posar el nostre granet d’arena i ajudar en la gran tasca social que realitzen entitats com a Creu Roja a Eivissa. En aquesta ocasió, l’objectiu era que els escolars de famílies amb dificultats puguin començar el curs en igualtat de condicions i amb tota la il·lusió”.

Aquesta campanya és una actuació conjunta de Noves Generacions a nivell balear, i s’ha dut a terme també a les illes de Mallorca i Menorca de forma simultània.