NNGG es demana si Antich, Armengol i Calvo s`hauran ruboritzat en la inauguració de Son Espases.

NNGG es demana si Antich, Armengol i Calvo s`hauran ruboritzat en la inauguració de Son Espases.

Noves Generacions de les Illes Balears, branca juvenil del PP, dóna l`enhorabona a tota la ciutadania balear per veure`s finalitzades les obres de l`Hospital Universitari de Son Espases, una infraestructura sanitària que donarà servei a més d`un milió de persones amb la tecnologia més moderna i el major benestar vist en la sanitat pública.

Durant l`anterior legislatura, la Conselleria de Salut gestionada per Aina Castillo, del PP, va gestar la construcció d`aquesta infraestructura, que és un cop d`aire fresc al benestar i els serveis socials de la nostra comunitat autònoma. Durant la fase inicial del projecte, el PSOE i el BLOC, que es trobaven a l`oposició, es van manifestar de forma rotunda en contra de la construcció d`aquesta gran infraestructura sociosanitària que millora amb escreix la qualitat del sistema sanitari balear, sota el lema ” Prou. Salvem Mallorca “.

L`organització juvenil del Partit Popular de Balears dóna l`enhorabona als integrants del “Pacte de Progrés” per haver posat en pràctica el sentit comú, encara que hagi estat només una vegada durant la present legislatura, continuant la construcció de l`Hospital de Son Espases, que avui s`ha inaugurat, gràcies a l`impuls del PP en la seva planificació. En el passat NNGG denunciar la hipocresia del Govern d`Antich, en publicitar les obres de Son Espases, després d`haver criticat durament quan estava a l`oposició. Per això NNGG no pot evitar criticar una vegada més l`excessiu ús de la demagògia barata, la manca de visió de futur i escrúpols dels actuals dirigents del Govern, Consell i Ajuntament, en haver inicialment manifestat en contra d`un projecte del PP que beneficiava a tots els ciutadans balears, i que finalment han acceptat i han fet seu.

Noves Generacions de les Illes Balears confia que no es tornin a produir episodis tan patètics en la política balear, en què els polítics que abans es manifestaven als carrers contra un gran hospital, només tres anys després l`inauguren a bombo i platerets elogiant els seus grans qualitats com a infraestructura sanitària de referència.