NNGG es reuneix amb el director general de Política Universitària del Govern central, Jorge Sáinz

NNGG es reuneix amb el director general de Política Universitària del Govern central, Jorge Sáinz
  • Post category:Espanya

El president de Noves Generacions del Partit Popular de les Illes Balears, Andreu Ferrer, així com el seu secretari general, Pedro Álvarez i els responsables de l`àrea d`Educació i Universitats de l`organització juvenil, es reuniren ahir horabaixa amb el director general de Política Universitària del Govern central, Jorge Sáinz. A la reunió també ha assistit, per part del Govern, el director general d`Universitats, Miquel Deyà.

Entre altres, els temes tractats versaren sobre el finançament, la qualitat i l`excel · lència universitària i la importància que les titulacions adaptin la seva nombre de places a la demanda real.

D`altra banda, Sáinz ha destacat la importància de la investigació, el poder oferir la possibilitat d`estudiar cada vegada més carreres en llengua estrangera i que els estudiants reivindiquin temes reals i concrets que puguin ser duts a terme.

Per la seva banda, Deyà ha recordat que quan el Govern de José Ramón Bauzá va arribar a les institucions, es va trobar que l`anterior Govern del Pacte portava 4 mesos sense pagar a la UIB, el que havia generat un deute de 20 milions d`euros. En l`actualitat, ha dit, “es paga cada mes la partida corresponent i es va pagant part d`aquest deute heretada”. “La retallada és tenir un pressupost i no pagar-lo, cosa que no fa aquest Govern”.