NNGG es reuneix amb el director general de Política Universitària del Govern central, Jorge Sáinz

NNGG es reuneix amb el director general de Política Universitària del Govern central, Jorge Sáinz

El president de Noves Generacions del Partit Popular de les Illes Balears, Andreu Ferrer, així com el seu secretari general, Pedro Álvarez i els responsables de l`àrea d`Educació i Universitats de l`organització juvenil, es reuniren ahir horabaixa amb el director general de Política Universitària del Govern central, Jorge Sáinz. A la reunió també ha assistit, per part del Govern, el director general d`Universitats, Miquel Deyà.

Entre altres, els temes tractats versaren sobre el finançament, la qualitat i l`excel · lència universitària i la importància que les titulacions adaptin la seva nombre de places a la demanda real.

D`altra banda, Sáinz ha destacat la importància de la investigació, el poder oferir la possibilitat d`estudiar cada vegada més carreres en llengua estrangera i que els estudiants reivindiquin temes reals i concrets que puguin ser duts a terme.

Per la seva banda, Deyà ha recordat que quan el Govern de José Ramón Bauzá va arribar a les institucions, es va trobar que l`anterior Govern del Pacte portava 4 mesos sense pagar a la UIB, el que havia generat un deute de 20 milions d`euros. En l`actualitat, ha dit, “es paga cada mes la partida corresponent i es va pagant part d`aquest deute heretada”. “La retallada és tenir un pressupost i no pagar-lo, cosa que no fa aquest Govern”.