NNGG Illes Balears denúncia que el Govern no hagi aplicat el descompte del 50% de la Targeta Intermodal pels joves fins els 30 anys

NNGG Illes Balears denúncia que el Govern no hagi aplicat el descompte del 50% de la Targeta Intermodal pels joves fins els 30 anys

Noves Generacions de les Illes Balears denúncia que el Govern de les Illes Balears no hagi aplicat el descompte del 50% de la Targeta Intermodal del Transport de les Illes Balears per als joves de fins a trenta anys.

La mesura va ser proposada pel Grup Parlamentari Popular, juntament amb Noves Generacions de les Illes Balears, al Parlament de les Illes Balears el passat mes de febrer, i va ser aprovada per unanimitat de tots els grups parlamentaris.

El passat mes de novembre, el conseller de Territori, Mobilitat i Energia, Marc Pons, va anunciar l’aplicació de la mesura a partir del dia 1 de gener de 2019 però, després de 3 dies després de la suposada entrada en vigor, a l’hora de comprar el bitllet, el descompte segueix sense aplicar-se.

El secretari general de Noves Generacions de les Illes Balears, Marc Álvarez, major de 25 anys, va demostrar-ho gravant un vídeo on apareix que efectivament el descompte del 50% de la Targeta Intermodal no s’aplica.

Per això, Noves Generacions de les Illes Balears demana al Govern que posi en marxa la mesura aprovada al Parlament i que es va comprometre a posar en funcionament a partir del dia 1 de gener de 2019.

La presidenta de Noves Generacions de les Illes Balears, Marga Vicens, ha expressat que “aquest Govern, amb Francina Armengol al cap, no s’ha interessat per millorar el transport públic i facilitar el seu accés als joves de les illes.” A més, ha manifestat que “això demostra la passivitat de l’Executiu amb les mesures que s’aproven al Parlament i oblida les necessitats dels ciutadans de les Illes Balears.