NNGG Illes Balears es reuneix amb joves de Porreres

NNGG Illes Balears es reuneix amb joves de Porreres

Avui s’ha realitzat la primera reunió entre la directiva de NNGG Balears i diferents joves de Porreres per una futura constitució de junta de NNGG en el poble. Els joves de Porreres han manifestat el seu interés en voler formar part d’una organització i treballar des de NNGG pels joves del municipi.

La presidenta de NNGG Illes Balears, Marga Vicens; el secretari general, Marc Álvarez, i el president de NNGG Mallorca, Joan Salort van acudir a l’acte que va tenir lloc al bar del mateix poble on van compartir un profitós sopar. Vicens ha recalcat la importància de seguir constituint juntes, sobretot a un municipi com Porreres, perquè “els joves del poble puguin dur a terme propostes pel bé de la joventut porrerenca. A més, ha reconegut que NNGG Porreres seria “una altra part valiosa més de la formació a nivell autonòmic” per poder reclamar l’impuls de Noves Generacions.

El secretari general, Marc Álvarez, ha afirmat que es crearia la junta per “implicar als joves de Porreres en la vida política i per realitzar una bona representació de la joventut del Partit Popular en tot moment i que hem de seguir augmentant la familia dels joves del Partit Popular.”