NNGG inicia el curs polític reestructurant el Comitè de Direcció i anunciant la seva XI Escola de Formació

NNGG inicia el curs polític reestructurant el Comitè de Direcció i anunciant la seva XI Escola de Formació

La Junta Directiva de Noves Generacions de les Illes Balears, reunida ahir amb caràcter assembleari, va renovar el seu Comitè de Direcció de cara al nou curs polític, amb la incorporació de Manuel Castilla (Palma), periodista i estudiant de Dret, Santiago Mascaró (Alaior), estudiant d`Administració i Direcció d`Empreses, i Margalida Vicens (Santa Margalida), estudiant d`Economia, com vicesecretaris de Comunicació, Mobilització i Relacions Juvenils, respectivament. Els fins ara vicesecretaris Jesús de Miguel i Margalida Sastre passen a ocupar el càrrec de Adjunts a la Presidència.

Els canvis anunciats pel president de Noves Generacions, Andrés Ferrer, suposen la combinació de l`experiència de l`actual Comitè amb l`aportació de noves idees per part dels nous membres de l`organisme que dirigeix ??l`organització juvenil del Partit Popular a les Balears. El president de NNGG va demanar als afiliats que continuïn amb el compromís de millorar les coses amb què es van afiliar al Partit Popular. “Ara més que mai, cal que l`organització estigui viva i al servei de l`interès general”, afirmà Ferrer.

Per la seva banda, el secretari general de NNGG de Balears, Pedro Álvarez, va presentar a la junta una anàlisi dels darrers tres mesos de NNGG, incidint especialment en les passades eleccions locals, insulars i autonòmiques; Álvarez va agrair als assistents la col·laboració realitzada durant la passada campanya electoral, i ha animat els afiliats de la formació juvenil a continuar reivindicant les seves idees “amb il·lusió, autocrítica, ambició i esforç” per aconseguir el futur que la joventut balear mereix. El secretari general va recordar la recent creació de la junta local de Llubí i va anunciar la imminent constitució de Noves Generacions a Son Servera.

CALENDARI

Finalment el Comitè de Direcció de Noves Generacions va proposar als presents el calendari d`acció per als propers tres mesos. Es va anunciar la celebració de la XI Escola de Formació de NNGG Balears, durant el proper mes de setembre al sud-oest de Mallorca, una trobada amb el nou president del Partit Popular de Balears, Miquel Vidal, la participació en uns fòrums de debat intern, i l`execució de diverses campanyes polítiques des de les xarxes socials i el carrer.

En pròximes dates tots els militants de l`organització juvenil del PP rebran el calendari definitiu.