NNGG insta al Pacte a restaurar el personal d`Assistència Tècnica Educativa i a recuperar la sensibilitat i el seny

NNGG insta al Pacte a restaurar el personal d`Assistència Tècnica Educativa i a recuperar la sensibilitat i el seny

Noves Generacions de les Illes Balears reclama a la Conselleria d`Educació que reconsideri la seva decisió de negar l`assignació de personal d`Assistència Tècnica Educativa (ATE) a nens amb necessitats especials, els que requereixen una atenció constant en els seus respectius centres educatius. Aquests professionals de suport, que centren la seva activitat en ajudar al desenvolupament d`aquests menors, són -a parer de NNGG- una figura indispensable des del punt de vista social i educatiu, motiu pel qual la formació juvenil rebutja la supressió.

“Estam acostumats a veure a una presidenta i un govern que diàriament s`emboliquen en les banderes socials, de la despesa pública i de la transparència, però que a l`hora de la veritat demostren una acció política mancada de sensibilitat i sentit comú. És inaudit que el Pacte de la Conga presumeixi d`haver suprimit les retallades pressupostàries i que, al mateix temps, negui l`assistència a les persones que més joves que més ho necessiten”, opinen des de l`organització juvenil del Partit Popular de Balears.

Així, Noves Generacions insta PSOE, MÉS i PODEM a governar “de veres, amb menys mesures ideològiques i més pràctiques, tenint com a únic objectiu la millora de la qualitat de vida de la població de l`arxipèlag balear, i a abandonar el màrqueting descarat que cregui falses expectatives”. Els joves del Partit Popular incideixen que “si el Govern presumeix de no retallar i millorar les polítiques socials, és incomprensible que March, Santiago i Armengol retirin aquestes figures bàsiques que els joves amb discapacitat han tingut a la seva disposició durant els últims anys”.

Finalment la formació juvenil recomana al multipartit balear que se centri més en les mancances i els problemes de la nostra societat, i que abandoni la política de l`autobombo i la publicitat institucional. “Els partits d`esquerres presumeixen de formar un govern de caràcter social, però a l`hora de la veritat donen l`esquena a qui més ho necessita fent un mal ús dels doblers de tots”.