NNGG manté una trobada amb García Albiol

NNGG manté una trobada amb García Albiol

El líder del Partit Popular de Catalunya, Xavier García Albiol, va participar a Llucmajor, dijous passat, 28 d`abril, en una trobada-col•loqui amb els membres de Noves Generacions de Balears, en el qual els joves van poder preguntar-li sobre la situació política que viu actualment el nostre país.

García Albiol, que va manifestar ser un enamorat de les Illes Balears, va advocar davant els presents per una Catalunya forta dins d`Espanya, amb un model d`Estat i de societat clar que permeti la convivència de tots els espanyols sense exclusions.

El líder català va recordar als membres de NNGG que no només el futur, sinó també el present, pasa fonamentalment pels joves, per la qual cosa els va animar a jugar un paper clau en “la segona transició que viu el nostre país”.

Finalment, García Albiol va lamentar que el nou govern autonòmic vulgui tirar per la broda el bon treball que el Partit Popular, de la mà de José Ramón Bauzá, va dur a terme durant la passada legislatura.

A l`acte van assistir els companys en el Senat de García Albiol, José Ramón Bauzá i Catalina Soler; a més del President de la Junta Local de Llucmajor, Joan Jaume.

Andrés Ferrer, President de NNGG va agrair a Albiol la claredat de les idees transmeses en la seva exposició. “Els joves ens demanen que parlem clar i García Albiol ha demostrat que és un polític franc, que defensa els valors del Partit Popular allà on vagi”, va concloure Ferrer.