NNGG manté una trobada amb la societat civil per a l`elaboració del programa electoral jove del Partit Popular

NNGG manté una trobada amb la societat civil per a l`elaboració del programa electoral jove del Partit Popular

Noves Generacions de Balears va mantenir una trobada oberta amb membres de la societat civil com a part de l`agenda prevista per a la recopilació de propostes per al programa electoral jove del Partit Popular.

En aquesta jornada hi van participar José María Gilgado, President de Joves Empresaris, Jordi Llabrés, Vicerector d`Innovació i Transferència de la Universitat de les Illes Balears, Bartomeu Català, president de Projecte Home i José Luis Mateo, director de l`Escola d`Hostaleria. A la trobada també va assistir la portaveu parlamentària i coordinadora del Programa Electoral, Mabel Cabrer.

Acompanyats d`una trentena de membres de NNGG, els diferents ponents van desglossar la seva visió i necessitats per al futur de les Illes, així com les seves vivències i reptes perquè servissin d`experiència en la resolució d els diferents obstacles que van poder trobar en la seva trajectòria.

Tots els intervinents van destacar la importància d`apostar per la formació des de primerenca edat en conceptes aplicables en el dia a dia, així com de la preparació en llengües per afrontar els reptes que l`economia balear exigeix. De la mateixa manera, van considerar positives algunes mesures dutes a terme pel Govern Balear en els últims 4 anys pel que fa a emprenedoria ia la introducció d`una major part pràctica en els diferents graus de la formació, de manera que van incidir en la necessitat de seguir apostant cada vegada més per l`eficiència educativa.

En valoració del president regional de NNGG, Andrés Ferrer, “el Partit Popular està treballant en l`elaboració d`un programa realista i que respongui a les necessitats dels ciutadans, especialment dels joves de les Illes Balears, per la qual cosa seguirem escoltant i reunint-nos amb els diferents sectors i representants de la nostra societat”.