NNGG participarà de l’acte Mallorcaenmarxa de l’AECC

NNGG participarà de l’acte Mallorcaenmarxa de l’AECC

Noves Generacions de les Illes Balears participarà de la caminada popular que organitza l’Associació Espanyola Contra el Càncer el proper dia 12 de novembre a la Plaça d’Espanya de Palma.

L’acte Mallorca en marxa és una activitat que culmina les diferents caminades solidàries que s’han dut a terme arreu de l’illa durant els passats mesos, organitzats per les diferents Juntes Locals de la AECC. Aquest acte pretén unir un hàbit de vida saludable —l’esport en la vida diària— i la solidaritat, atès que els beneficis obtinguts es destinen a les finalitats de l’AECC.

Segons la nostra presidenta, Marga Vicens, «és important que com a joves participem d’actes socials i solidaris, perquè així contribuïm a construir una societat millor, per això hem apostat per participar d’aquest acte solidari».

Les dades de l’acte són les següents: CAMINADA POPULAR (3 km.), a les 12 hores. Sortida i arribada a la Plaça d`Espanya de Palma. Preu: 7 € (inclou una bossa de corredor amb una camiseta, a més de participar en un sorteig de regals)

Inscripcions fins dia 8 de novembre a les 23.59h a http://elitechip.net/index.php?zwshow=compdet&idcomp=6105182

Per a realitzar tots plegats la caminada, ens veurem a les 11.45 davant l`estàtua de Jaume I. Pregam que tots els membres de NNGG Que hi assisteixin ho confirmin al correu nnggbaleares@pp.es.