NNGG presenta una `caravana` per recórrer els municipis balears i recollir propostes electorals

NNGG presenta una `caravana` per recórrer els municipis balears i recollir propostes electorals

Noves Generacions del Partit Popular ha presentat avui dematí la furgoneta amb la qual l`organització juvenil recorrerà els municipis de les Illes Balears per recollir propostes per al programa electoral 2015. El president regional de NN.GG., Andrés Ferrer, ha declarat que “volem recórrer els 53 municipis de Mallorca, els vuit de Menorca i els cinc d`Eivissa i també els de Formentera, amb un principal objectiu, que és escoltar els ciutadans, i molt especialment als més joves, i recollir les propostes per incorporar-los al programa electoral amb què el PP es presentarà davant els ciutadans en les pròximes eleccions municipals, insulars i autonòmiques”.

Així mateix, Andrés Ferrer ha assenyalat que “al PP volem fer un programa molt realista, que resolgui els problemes dels joves de les Illes Balears. Som molt conscients que els joves estan allunyats de la política i per això volem fer-los partícips de l`elaboració del programa”.

A més, el president de NN.GG. ha manifestat que, a través de la distribució d`un fullet informatiu, “volem deixar constància de totes les mesures que han fet els diferents governs del PP, on ha tingut l`oportunitat de governar, i que han aconseguit que duguem 29 mesos reduint l`atur juvenil a les Balears “. També “el Govern ha implantat polítiques en les què s`han destinat 33 milions d`euros per afavorir la inserció laboral dels joves entre 16 i 25 anys; per primera vegada en molt de temps s`han congelat les taxes universitàries i hem aconseguit equiparar les ajudes per desplaçaments dels universitaris de les Balears als de Canàries; ha aconseguit que hi hagi 4 nous graus universitaris a les Illes Balears, i, per primera vegada en la història el grau de turisme a la delegació de la universitat a Menorca “, ha afegit Ferrer.

A més de la distribució del fullet informatiu, els joves duran fulls perquè els interessats puguin escriure les seves propostes.

Finalment, el president de l`organització ha declarat que “volem reivindicar que el PP és el partit de les persones, dels joves, de les oportunitats per a aquells que volen tenir llocs de feina, per als que volen tenir un habitatge, per als que volen una educació pública i de qualitat, però també trilingüe, adaptada a les necessitats de les Illes Balears i del segle XXI “. “Per tant, estem convençuts que en les properes eleccions del 24 de maig, els ciutadans tornaran a confiar en el PP, en José Ramón Bauzá, en Maria Salom, en Santiago Tadeo i Vicent Serra, perquè són l`única garantia d`estabilitat de les nostres institucions i per a un millor futur per als joves de les Illes Balears “, ha conclòs.

A l`acte han assistit el vicesecretari d`organització i mobilització, Eric Jareño, el vicesecretari d`Acció Política, Sergio Rodríguez, i el vicesecretari de Comunicació, Jesús de Miguel Coll.