NNGG reafirma la seva aposta per la formació organitzant un curs de comunicació, oratòria i màrqueting electoral

NNGG reafirma la seva aposta per la formació organitzant un curs de comunicació, oratòria i màrqueting electoral

Des del passat dimarts 5 de març i fins al divendres 8, Noves Generacions de Balears va dur a terme uns cursos de comunicació, oratòria i màrqueting electoral per als afiliats de l`organització juvenil.

Els cursos van ser realitzats a la seu regional del Partit Popular i van comptar amb la participació d`una trentena de persones, que van ser dividides en dos torns per al millor aprofitament personal.

Durant les jornades es van tractar diversos conceptes com l`elaboració d`intervencions públiques, llenguatge no verbal, estratègia i tàctica electoral, tot això acompanyat de dinàmiques pràctiques i de visualització d`exemples. Així mateix van tenir lloc debats sobre estratègies electorals a nivell nacional, autonòmic i local.

Aquesta jornada està emmarcada en la iniciativa de Noves Generacions d`Espanya “formador de formadors”, en la qual es prepara a un representant de cada comunitat autònoma aportant el material i la formació necessària per ponents especialitzats per així poder impartir posteriorment en la seva respectiva comunitat.

Aquests cursos es realitzaran també a Menorca i Eivissa. A Menorca es durà a terme el proper 6 d`abril a la seu de Ciutadella i és necessària la inscripció prèvia cridant a la seu del Partit Popular de Menorca (971.366.756). A Eivissa serà programat pròximament.