NNGG rebutja “lliçons” de Joventuts Socialistes després de “no obrir la boca” quan l`atur juvenil es disparava

NNGG rebutja “lliçons” de Joventuts Socialistes després de “no obrir la boca” quan l`atur juvenil es disparava

El president de Noves Generacions del Partit Popular de Balears, Andreu Ferrer, ha instat al secretari general de Joventuts Socialistes, Nino Torre, a no venir a donar lliçons al Govern Balear ni al seu president, José Ramón Bauzá, després de les declaracions del líder socialista contra la implantació del trilingüisme a les escoles i instituts de la nostra Comunitat. Ferrer ha recordat que Joventuts Socialistes no va fer absolutament res, ” ni va obrir la boca” durant la passada legislatura, quan un de cada dos joves va perdre la feina i es van multiplicar les xifres d`atur juvenil .

Per la seva banda, el vicesecretari d`Acció Política de NNGG de Balears, Sergio Rodríguez, ha criticat que Torre acusi el Partit Popular de no complir el seu programa electoral, quan l`únic programa del Partit Socialista és intentar per tots els mitjans que el PP no governi i en cas de no aconseguir el seu objectiu, implantar la política del “no a tot”. Rodríguez ha recordat que el Govern presidit per José Ramón Bauzá va rebre a les urnes el major suport de la història de la nostra Comunitat.

Finalment, Ferrer ha recordat a Torre que l`Estat de Benestar no és un invent de l`esquerra, sinó un èxit de tots els ciutadans i dels diferents governs de la democràcia, i que és el Partit Popular el que, amb una política seriosa i responsable, ho ha fet viable, després del pas dels socialistes pel Govern i del malbaratament al que ens tenen acostumats cada vegada que tenen la responsabilitat de governar.