NNGG recapta 350kg d`aliments gràcies a una Xocolatada Solidària celebrada a Inca

NNGG recapta 350kg d`aliments gràcies a una Xocolatada Solidària celebrada a Inca

L`organització juvenil del Partit Popular d`Inca va lliurar ahir migdia, al Menjador Social d`Inca, un gran lot d`aliments no peribles recaptats a la Xocolatada Solidària, celebrada divendres passat a la Plaça d`Espanya de la localitat.

Mitjançant aquesta iniciativa altruista, els integrants de NNGG han canalitzat la solidaritat de centenars de persones amb els col·lectius més humils, el voluntariat i els moviments socials. Durant les tres hores de durada de l`esdeveniment, es va aconseguir recaptar un lot de quatre carros d`aliments no peribles i nadalencs, uns 350kg aproximadament.

Noves Generacions del PP d`Inca agraeix al teixit empresarial i a totes les persones que han col·laborat desinteressadament amb aquesta iniciativa solidària, destacant especialment la implicació del Forn Des Mercat i la Llar dels Padrins per les seves destacades aportacions.

Van participar en la Xocolatada Solidària Rafel Torres i la resta d`integrants del grup municipal popular, i l`alcalde de Santanyí i portaveu del PP balear, Llorenç Galmés, entre d`altres.

Política i Solidaritat

Anualment la formació política juvenil d`Inca aprofita les festes nadalenques per impulsar actes i iniciatives solidàries i demostrar el seu suport a les tasques exercides per persones anònimes del municipi, voluntaris que vertebren la ciutat i sense els quals el Nadal per a molts no seria possible.

Anys enrere NNGG ha conjugat política i solidaritat amb concerts solidaris, recollides de joguines i aliments i altres iniciatives de caràcter altruista.