NNGG reivindica la política com a eina per canviar les coses

NNGG reivindica la política com a eina per canviar les coses

El president de Noves Generacions de les Illes Balears, Andrés Ferrer, i el president de Noves Generacions d`Eivissa, Toni Ramon, van comparèixer divendres en roda de premsa per donar a conèixer l`activitat que ha dut a terme la Junta Insular durant l`últim any. Ramon ha explicat les tres comissions de treball que s`han dut a terme pels membres de l`organització juvenil, en la qual han participat 22 professionals de diferents sectors laborals aliens a la política, i que han versat sobre les temàtiques de Turisme, Joventut, societat i política. Ramon ha remarcat la importància de l`experiència prèvia a l`hora d`accedir a un càrrec públic, ha advocat per la potenciació dels filtres en l`elaboració de les llistes electorals, i en el sentit comú com a principal virtut dels joves que vulguin dedicar-se a la política, com a conclusions de les reunions realitzades.

El President Insular ha recordat la importància de la reducció de càrrecs polítics en les administracions, tal com ja va fer el Partit Popular en arribar al govern de les diferents institucions, principalment en les regionals i insulars.

Toni Ramon ha destacat la rellevància que els joves es posin al capdavant de la regeneració política, sent necessari augmentar la confiança dels ciutadans cap a la classe política. “Cal atorgar al ciutadà el màxim poder possible d`elecció dels seus representants. La principal barrera que separa els joves de la política és la corrupció, i són els polítics, de mà de la societat, els que han de ser implacables davant d`aquells que cometin irregularitats”, ha afirmat Ramon.

El president d`Eivissa ha conclòs afirmant que “Noves Generacions no es defineix per un estàndard social ni per una condició cultural, sinó per un conjunt d`idees, les mateixes que les de la majoria de joves d`Eivissa”.

Per la seva banda, el president regional de Noves Generacions ha reivindicat la política com a eina per canviar les coses, enaltint la transcendència que ha de tenir la generació més formada de la història en la recuperació econòmica de les Illes.

Ferrer ha enumerat les diferents mesures que el Partit Popular ha posat en marxa, destacant la tarifa plana de 50 euros per a aquells emprenedors que vulguin crear la seva pròpia empresa, de la qual ja s`han beneficiat més de 70.000 joves a tot Espanya.

Andrés Ferrer ha valorat molt positivament l`esforç dels governs del Partit Popular per garantir l`Estat de Benestar que altres van posar en perill, destacant que Eivissa comptarà aviat amb un nou hospital de referència, que disposarà d`un servei de radioteràpia, una demanda històrica de els eivissencs. “Una demanda històrica, la radioteràpia, dels eivissencs que el Partit Popular comparteix, perquè entén, com bé ha dit el nostre president Bauzá, que és una qüestió de justícia social. Que no és de rebut que una persona malalta, a més hagi de sortir fora de casa per poder tractar. Perquè aquest partit entén que a les Balears no hi ha ciutadans de primera i de segona: tots els ciutadans d`aquestes Illes tenim els mateixos drets, això és justícia, i això és el que ha entès el PP”, ha afirmat Ferrer.

D`altra banda, Ferrer ha celebrat que per primera vegada les ajudes als estudiants balears que es traslladin a la Península a completar els seus estudis s`equipararan amb les de Canàries, augmentant de 442 euros a 900 euros per alumne. “És, vulguin alguns o no, un èxit d`aquest Govern, del Govern del Partit Popular”, ha afegit Ferrer.

Finalment, el president regional, ha afirmat que “els joves estem indignats, però no amb les normes bàsiques de convivència, sinó amb els mals gestors i amb la incompetència d`aquells que van hipotecar el nostre futur”, concloent que “Noves Generacions donarà la batalla de les idees, sense cridar i sense radicalismes, que és el que ens demana la societat”.