NNGG renova la junta jocal de Manacor per transmetre les demandes dels joves del municipi i impulsar el canvi de govern en la localitat.

NNGG renova la junta jocal de Manacor per transmetre les demandes dels joves del municipi i impulsar el canvi de govern en la localitat.

Noves Generacions va renovar ahir, divendres, la seva junta local de Manacor, en un acte que es va dur a terme a la seu del Partit Popular de Manacor, i que va comptar amb la presència del president del Partit Popular de Mallorca, Jeroni Salom; i del president del Partit a Manacor, Onofre Ferrer, entre d`altres.

Després de la signatura de l`acta de renovació per part de més d`una vintena de joves manacorins, Andreu Carbonell va ser triat per unanimitat com a nou president de NNGG de Manacor, succeint en el càrrec a Conrado Gayà. El nou líder dels joves del Partit Popular de Manacor va demanar un esforç a tots els membres de la Junta per defensar els interessos dels joves de Manacor. “No importa que càrrec obstente cadascun, estem tots per a treballar per Manacor”, afirmà Carbonell.

D`altra banda, Catalina Sureda va ser triada secretària general de l`organització juvenil. Noves Generacions de Manacor reactiva així a una organització que compta ja amb més de mig centenar d`afiliats d`entre 18 i 30 anys.

El president de NNGG de Balears, Andrés Ferrer, va animar els joves de Noves Generacions a sortir al carrer a esbrinar quines són les necessitats dels joves del municipi ia explicar la feina que des de les diferents institucions s`està fent per millorar la vida de aquest col·lectiu “. Ferrer va agrair a tots els presents el seu compromís amb el Partit Popular, recordant que “va ser la nostra formació la que va aconseguir la confiança dels ciutadans de Manacor el 2011, aval que, sens dubte, tornarem a tenir el 2015”.

Els integrants de la nova junta local de Noves Generacions van estar acompanyats per militants i simpatitzants de l`organització juvenil d`altres municipis, a més del secretari general Regional, Pedro Álvarez, i del president de NNGG de Mallorca, Jaume Llompart.