NNGG Santa Eulàlia recull més de 200 llibres per un centre d`acollida i recapta 700€ en una torrada benèfica

NNGG Santa Eulàlia recull més de 200 llibres per un centre d`acollida i recapta 700€ en una torrada benèfica

La campanya de recollida de llibres impulsada per l`organització juvenil del Partit Popular a Santa Eulària ha aconseguit acumular un total de 200 llibres que han estat destinats en la seva totalitat al centre d`acollida “llar de la Mare de Déu del Remei”.

Aquest mateix matí el seu president, Daniel Marí Marí ha fet lliurament de la totalitat d`exemplars i ha manifestat la seva satisfacció per la gran acollida que ha tingut la iniciativa, en què han participat tant particulars com diferents comerços de la localitat dedicats a la venda de llibres.

Daniel Marí Marí ha anunciat que aquesta campanya comptarà amb successives edicions i confia a ampliar successivament la participació i, per tant, el nombre d`exemplars recollits. “Es tracta d`una campanya destinada principalment a promoure i estimular l`hàbit de la lectura en edats primerenques i procurar al seu torn fer molt més agradable la vida d`uns nens tan especials”, ha assenyalat el president de Noves Generacions de Santa Eulària.

TORRADA BENÈFICA.

Per altra banda, dissabte passat al migdia, a la comuna de Sant Carles, Noves Generacions Santa Eulària organitzar un dinar benèfica per tal de recaptar fons per comprar una cadira adaptada per Caroline, una noia amb discapacitat del municipi.

El menjar va ser un èxit, es van reunir al voltant d`unes 70 persones i es van poder recaptar prop de 700 euros. Els actes d`ajuda no queden aquí i continuaran durant els següents dies mitjançant l`ús de guardioles en comerços de Santa Eulària i rifes en posteriors actes.