NNGG trasllada al Govern la seva preocupació per la joventut de les Illes

NNGG trasllada al Govern la seva preocupació per la joventut de les Illes

Noves Generacions de les Illes Balears ha registrat, a través del diputat Toni Fuster, 30 preguntes, el divendres passat, per a la Direcció General de Joventut per a estar al corrent de les accions de l’Executiu autonòmic per a afavorir la situació dels joves en la comunitat. Els pròxims dies es coneixerà la resposta del departament dirigit per Marta Carrió Palou.

Entre les diferents qüestions, s’ha demanat quins són els albergs juvenils en funcionament en cada illa; quines entitats juvenils han rebut subvenció per part de la DG de Joventut els últims anys; o, quines mesures ha posat en marxa, o té pensat posar en marxa, la DG de Joventut en relació a l’ocupació i l’emancipació juvenil, sobretot relacionades amb l’actual situació de crisi social i econòmica derivada de la pandèmia de la COVID- 19.

La presidenta de Noves Generacions a les Illes Balears, Marga Vicens, ha afirmat que des de l’organització “es tractarà de defensar en tot moment els drets dels joves de la societat”. Així mateix, Vicens ha destacat que, “a partir de les respostes que transmetran des de la Direcció General de Joventut”, Noves Generacions es posarà “a treballar per a impulsar mesures que afavoreixin el futur de la ciutadania balear”.