Noves Generacions aplaudeix l`Estratègia d`Emprenedoria i Ocupació Jove 2013-2016

Noves Generacions aplaudeix l`Estratègia d`Emprenedoria i Ocupació Jove 2013-2016

La presidenta de Noves Generacions del Partit Popular, Beatriz Jurado, ha afirmat que el president del Govern Central ha presentat un futur de qualitat en l`ocupació i en l`emprenedoria per als joves amb l`Estratègia d`Empreniment i Ocupació Jove. Aquest paquet de mesures va destinat directament a reduir la desocupació juvenil i aportarà més qualitat i estabilitat als joves que ja treballen.

La iniciativa presentada per l`Executiu inclou 15 mesures de xoc i 85 mesures amb efectes a mitjà-llarg termini que, segons Jurado, “fomenten l`emprenedoria i promouen la igualtat d`oportunitats en l`accés al mercat laboral”. A més, aquest pla està dotat d`un pressupost de gairebé 3.500 milions d`euros, que suposen “un gran esforç del Govern per garantir un futur estable per als joves del nostre país i evitar que hagin de buscar la seva oportunitat fora de les nostres fronteres”, ha afegit.

De la mateixa manera, Jurado ha subratllat “la gran tasca de Mariano Rajoy, que ha estat capaç que sindicats, patronal i Govern, remin en una mateixa direcció en un tema tan crucial per al futur d`Espanya com és el que els jove és puguin treballar i es converteixin en un peça fonamental de l`estructura econòmica del nostre país”.
La presidenta nacional de NNGG ha fet referència a la presentació d`aquestes mesures mentre participa en el Fòrum de la International Democratic Union que se celebra a Londres. En aquest Fòrum, que ha reunit a joves polítics de més de 40 països, es debat sobre la situació de la política actual i el paper dels joves en l`escenari polític mundial. Segons Jurat, “molts països s`han interessat per la situació espanyola i han reconegut l`estabilitat, la força i la confiança que desprèn el govern de Mariano Rajoy a tot el món i que torna a fer d`Espanya un país fiable”.

Finalment, la dirigent juvenil ha destacat les reunions bilaterals mantingudes amb l`organització juvenil del Partit Republicà dels EUA i amb els joves de l`oposició a Veneçuela. “Els joves tenim molt a dir i aportar a la política internacional. Trobades com aquest permeten fomentar relacions profitoses per al futur polític “, ha conclòs.