Noves Generacions assisteix a l’acte “Polítiques de futur” organitzat per Noves Generacions d’Eivissa

Noves Generacions assisteix a l’acte “Polítiques de futur” organitzat per Noves Generacions d’Eivissa

Noves Generacions de les Illes Balears assisteix a l’acte “Polítiques de Futur” organitzat per Noves Generacions d’Eivissa i el Partit Popular d’Eivissa.

A l’acte hi ha assistit la presidenta de l’organització regional Margalida Vicens; la presidenta de NNGG Eivissa, Tània Marí; i el president de Noves Generacions d’Espanya, Diego Gago; on s’han manifestat les principals preocupacions i problemàtiques que tenen els joves d’Eivissa.

També hi ha participat a l’acte el president regional del Partit Popular, Biel Company juntament amb el president del PP d’Eivissa, José Vicente Marí.

L’acte s’ha duit a terme a l’hotel THB Los Molinos, a Eivissa, on ha conclòs amb la intervenció del coordinador de la Ruta Social del Partit Popular, Javier Maroto, on ha insistit “en la importància que tenim els joves de Noves Generacions pel partit, ja que moltes vegades, són ells els que donen la cara pel partit en situacions difícils”.

Finalment, després de l’acte, s’han instal·lat dues pantalles al jardí de l’hotel on els joves han pogut gaudir del partit de la fase de grup del Mundial de Rússia 2018 entre Espanya i Portugal.