Noves Generacions celebra el Nadal i presenta la seva revista digital.

Noves Generacions celebra el Nadal i presenta la seva revista digital.

Noves Generacions ha celebrat els seus tradicionals dinars i sopars de Nadal a Mallorca, Menorca i Eivissa, amb l`objectiu de mantenir un ambient d`unió i germanor, aprofitant aquestes assenyalades dates per presentar la seva nova revista digital.

L`organització regional i insular de Mallorca va celebrar el seu sopar de Nadal divendres passat, 20 de desembre, en un popular local de s`Arenal de Llucmajor. A la trobada van assistir més de cent vint membres de la formació juvenil, a més de destacats dirigents del Partit Popular, entre els quals destaquen Joan Jaume, batle de Llucmajor, Miquel Vidal, secretari general del PP de Balears, i Margalida Durán, presidenta del Parlament.

Noves Generacions de Balears va aprofitar l`ocasió per presentar el primer número de la seva revista digital, en què es reflecteix tota l`activitat de l`organització i les iniciatives polítiques que duu a terme. Conscients de la importància de la protecció del medi ambient, la revista serà totalment en format digital, però, el primer número es va publicar en edició impresa.

D`altra banda, la formació política a Eivissa va celebrar el seu dinar de Nadal a l`hipòdrom de Sant Rafel, en què van participar uns quaranta membres de Noves Generacions. Noves Generacions va aprofitar l`ocasió per lliurar els seus ja tradicionals Premis de Noves Generacions al millor polític, junta local més activa i afiliat més compromès. El menjar i el lliurament de premis es va celebrar en el context de la I Convenció del PP d`Eivissa, que es va celebrar dia 14 de desembre, en què va estar present el president d`Eivissa, Vicent Serra .

Finalment Noves Generacions de Menorca va congregar als seus afiliats i simpatitzants en el seu sopar de cap d`any, que es va celebrar dia 27 de desembre al Port de Maó. Van participar uns quaranta afiliats i va estar present el president de Menorca, Santi Tadeo.