Noves Generacions celebra la seva V Escola d`Estiu amb l`objectiu de dissenyar l`estratègia política per les properes Eleccions

Noves Generacions celebra la seva V Escola d`Estiu amb l`objectiu de dissenyar l`estratègia política per les properes Eleccions

Els presidents de Noves Generacions de Balears, Llorenç Galmés, i de l`illa d`Eivissa, Rafael Triguero, han presentat, juntament amb el president del Partit Popular d`Eivissa, Miquel Jerez, el programa de la 5 ª Escola d`Estiu que celebraran del 2 al 4 de juliol Eivissa amb el que pretenen donar impuls a la propera campanya electoral del Partit Popular.

Noves Generacions de Balears reunirà 180 joves menors de 30 anys per debatre sobre ocupació, habitatge, treball i “altres molts temes que preocupen als ciutadans d`aquestes illes per poder començar a dissenyar la futura estratègia política del PP per a les pròximes eleccions i preparar propostes que contribueixin a afrontar la crisi i la situació econòmica que tenim “, segons ha assenyalat el president de NNGG a Eivissa, Rafael Triguero.

El lema d`aquesta Escola d`Estiu “Joves i Preparats” fa referència, com ha explicat el president de NNGG de Balears, Llorenç Galmés, “que les Noves Generacions del PP estem preparats per afrontar el moment en què ens toqui actuar en aquesta societat “. En aquest sentit, ha explicat, pretenen que de les conclusions de les conferències i debats programats s`extreguin iniciatives per incorporar al programa electoral del PP i també propostes per elevar el president balear, Francesc Antich, quan es tracti d`assumptes que considerin prioritari abordar . Segons Galmés “NNGG no es pot quedar aturat després de tres anys de desgovern per interessos personalistes que perjudiquen a la societat balear i on els més perjudicats per aquesta crisi estan sent els joves”. Després de denunciar la reducció de la inversió en educació, a la retallada de les ajudes per habitatge, que 1 de cada 2 joves de Balears està a l`atur ia la supressió de la Conselleria de Joventut, el president de NNGG de les Balears ha conclòs que el que no es pot tolerar és que en aquest govern autonòmic “quan es fan canvis mai és pensant en els joves d`aquestes illes”.

El programa de la 5a Escola d`Estiu de NNGG combina la formació amb activitats lúdiques i començarà amb una taula rodona amb els mitjans de comunicació de l`illa d`Eivissa amb el títol “La imatge que projectam”; per al 3 de juliol s`ha previst una conferència sobre “Claus de comunicació política”, un taller de lideratge i una taula rodona sobre “Política i Societat” en què participaran el president del PP del País Basc, Antoni Basagoiti, i el president del PP de Balears, Jose Ramon Bauzà , entre altres. L`Escola serà clausurada el diumenge 4 de juliol amb la intervenció de Miguel Ángel Rodríguez, que va ser portaveu del govern d`Aznar.

Es tracta, segons el president del PP d`Eivissa, Miquel Jerez, d`una iniciativa més de l`organització juvenil del PP de qui ha destacat “la seva capacitat i vocació de servei per aportar idees i arguments que suposen un referent en l`evolució de les propostes i els programes del PP “.