Noves Generacions celebra la seva XII Escola regional a Montuïri

Noves Generacions celebra la seva XII Escola regional a Montuïri

Els dies 28, 29 i 30 d`octubre, Noves Generacions de Balears va celebrar la seva tradicional Escola Regional en la finca Son Manera de Montuïri, a la qual van acudir mig centenar de joves de totes les illes per celebrar un cap de setmana de formació, oci i companyonia.

L`obertura de l`Escola, que aquest any aconsegueix la seva XII edició, va ser a càrrec d`Isabel Diaz Ayuso, diputada del Partit Popular en l`Assemblea de Madrid i responsable de la innovadora política de comunicació de la formació en la Comunitat. En la seva intervenció, Ayuso va explicar la seva experiència al capdavant d`equips encarregats de la imatge i el missatge del Partit a Madrid, va donar algunes pinzellades sobre com ha de gestionar-se la comunicació en xarxes socials i va animar als més joves a implicar-se personalment en la difusió de les idees i el projecte del Partit Popular.

Per finalitzar la jornada, el prestigiós mestre coctelero Rafa Martín, propietari del Brassclub de Palma i guanyador de nombrosos guardons internacionals, va oferir una masterclass de coctelería amb productes genuïnament balears, després d`una xerrada sobre la seva dilatada experiència professional.

L`endemà reberem a Carmen Fúnez, presidenta de Dones en Igualtat, que ens va parlar de la importància de reivindicar l`agenda social del Partit Popular i d`impulsar noves i ambicioses polítiques en l`àmbit de la família i la igualtat. Així mateix, Fúnez també va compartir anècdotes de la seva etapa com a presidenta nacional de Noves Generacions.

A la tarda, seguim la investidura de Mariano Rajoy i celebrem la seva elecció com a
President del Govern, tancant una llarga etapa d`incertesa política.

L`últim dia comptarem amb la presència d`Alfonso Merlos, periodista i comunicador, que ens va relatar algunes de les seves experiències amb influents personatges de la vida política, i ens va aportar el seu punt de vista sobre el futur del Govern i els propers processos de renovació de l`estructura del Partit.

En la clausura va intervenir el President regional de Noves Generacions, Andrés Ferrer, que va tenir un esment especial per als companys Irene San Gil i Gabriel Vallejo i que en la seva intervenció va recordar que “ningú que vulgui liderar aquest Partit podrà fer-ho sense els seus joves”. Per la seva banda, el Secretari General nacional de Noves Generacions, Javi Dorado, va demanar als joves que “no deixin de prendre la paraula i de participar en els processos congressuals” per convertir NNGG en “l`avantguarda de l`acció política i la renovació ideològica del Partit Popular”.

Durant tota l`Escola comptarem amb la presència de nombrosos companys del Partit, destacant la de membres de la Junta Local de Montuïri, com a amfitriona de l`esdeveniment, encapçalats pel seu president, Jaume Bauçà; la portaveu parlamentària del Partit Popular de Balears, Marga Prohens; la senadora Cati Soler; la presidenta del Partit Popular de Palma, Marga Durán, les ex regidores Belén Soto i Esperanza Crespí, l`ex conseller de Turisme, Jaime Martínez; la presidenta de la Junta Local de Lloseta, Xesca Ramis; els ex diputats Alejandro Sanz i Óscar Fidalgo, i com sempre, el President José Ramón Bauzá.