Noves Generacions celebra les seves jornades sobre el Consell de Mallorca

Noves Generacions celebra les seves jornades sobre el Consell de Mallorca

Noves Generacions de Mallorca va celebrar els passats dies 29 i 30 de novembre, en el càmping de Binicanella, unes jornades dedicades a conèixer el Consell Insular de Mallorca, en les quals van participar el President del Partit Popular de Mallorca, Jeroni Salom; el President Regional de Noves Generacions, Andrés Ferrer; i el President Insular de l`organització juvenil, Jaume Llompart, entre uns altres.

La jornada del dissabte va començar amb una excursió a S’Avenc de Son Pou, en la qual els joves de Noves Generacions van poder gaudir d`un matí de companyerisme en un entorn privilegiat. A la tarda, va tenir lloc una trobada amb els consellers Jeroni Salom i Malén García, en el qual tots dos dirigents van explicar als participants les funcions de la institució insular, destacant l`important canvi que s`ha dut a terme durant la present legislatura, en la qual el Consell han eliminat les duplicitats existents amb les altres administracions i s`ha dut a terme una reducció important de despesa del seu funcionament, que ha repercutit directament sobre els ajuntaments i els ciutadans mallorquins.

Durant el matí del diumenge es va celebrar una “gymcana” de preguntes sobre el Consell de Mallorca, en el qual els participants van demostrar els seus coneixements sobre la institució. Les jornades van concloure amb un menjar de companyerisme.