Noves Generacions celebra una trobada amb diputats nacionals de Balears i fa les seves aportacions al projecte de Llei de la LOMCE

Noves Generacions celebra una trobada amb diputats nacionals de Balears i fa les seves aportacions al projecte de Llei de la LOMCE

Noves Generacions del Partit Popular de Balears va celebrar ahir, dilluns 29 d`abril, una trobada interna d`afiliats amb diputats balears membres de la Comissió Nacional d`Educació del Congrés dels Diputats. L`objectiu era ser explicar el projecte de Llei Orgànica de Millora de la Qualitat Educativa, a més d`altres temes de candent actualitat.

En la trobada, al qual van assistir més de cinquanta joves de l`organització juvenil popular, van participar els diputats balears Rogelio Araujo, Miquel Ramis i Mariona Ares, els dos últims president i secretària respectivament de la Comissió Nacional d`Educació de la Cambra Baixa. Durant la reunió els tres diputats van incidir en les principals reformes que suposarà l`aprovació de la futura LOMCE, destacant les proves de nivell de Primària, Secundària i Batxillerat, la implantació de la futura Formació Professional dual, la garantia de l`estudi en els idiomes cooficials en les comunitats autònomes on n`hi hagi, i l`augment d`hores lectives de les assignatures de Llenguatge i Matemàtiques. A més també es van tractar altres temes d`actualitat com les reformes legislatives realitzades pel Govern de Mariano Rajoy en matèria de desnonaments, la qüestió de les preferents, a més d`altres temes. Després de la informació per part dels tres diputats es va obrir un debat per donar a conèixer l`opinió dels joves de les Balears sobre la tasca legislativa que es du a terme al Congrés dels Diputats.

En paraules del president de Noves Generacions de Balears, Andrés Ferrer, “els joves de NNGG apostem per la millora de la qualitat educativa i per això volem conèixer de primera mà i aportar el nostre punt de vista a tots aquells responsables de legislar”. Ferrer va destacar “la necessitat de reformar les mateixes normes que ens han portat a estar a la cua d`Europa i que van ser redactades sempre pels mateixos, el Partit Socialista i els governs en els quals es va asseure Rubalcaba” i ha criticat a aquells que “han decidit enfrontar-se i únicament dir que no a la nova normativa sense aportar res nou”.

Finalment la formació juvenil i els diputats populars van acordar la futura celebració periòdica de trobades com aquest, amb l`objectiu de transmetre al màxim les inquietuds de NNGG de les Illes Balears als nostres representants davant la càmera que representa la sobirania nacional.