Noves Generacions commemora el Dia d`Europa

Noves Generacions commemora el Dia d`Europa

Avui 9 de maig, des de Noves Generacions volem celebrar el dia d`Europa i commemorar com ja hem fet en anys anteriors una data tan important. Tal com apunta el nostre manifest electoral, avui tenim una Europa que ha après dels errors del passat i que segueix sent garantia de pau, llibertat, estabilitat, benestar i ocupació. Una Europa que ha suposat també un factor indispensable d`enriquiment social i cultural gràcies a la lliure circulació de persones, que ha permès transferir coneixements i experiències entre tots els estats membres.

Espanya va ser un dels membres de la Unió Europea més afectats per la crisi i amb l`arribada al Govern del Partit Popular amb un pla ferri de futur i amb una idea clara d`estabilitat i de lleialtat al projecte europeista, Europa no va dubtar a apostar per Espanya. Junts hem aconseguit amb el nostre esforç i perseverança que després de tants anys de recessió hàgim donat una lliçó a tots, fins i tot a aquells que podien mostrar-se més reticents.

Ja fa un any començàvem a veure la llum al final del túnel i avui podem dir que Espanya comença a créixer, les dades demostren que Espanya és el país de la UE que més ha crescut en l`últim any i que 1 de cada 3 contractacions que es fan a Europa es duen a terme dins del nostre país. Per tercera vegada consecutiva en aquest any, Brussel·les ha millorat les previsions de creixement d`Espanya per al 2015 amb un ritme superior al d`Alemanya.

Estem immersos en un moment molt important per a Europa i per a tots els espanyols. D`aquí a uns dies viurem les Eleccions al Parlament Europeu de les que sortiran les persones que prendran les decisions per als propers 5 anys i que ens afecten a tots. Hem de mostrar a la ciutadania la importància que això suposa tant als ciutadans europeus en el seu conjunt com a Espanya en particular.

Europa és la prova que podem unir l`esforç necessari per remar cap endavant tots junts en una mateixa direcció per poder conviure i superar els obstacles que hi hagi, més enllà de les nostres peculiaritats. Des Noves Generacions us animem a celebrar aquest dia ja que posem en alça nostra #pasiónxEuropa.