Noves Generacions commemora la Diada de Mallorca

Noves Generacions commemora la Diada de Mallorca

Cada 12 de Setembre, els mallorquins commemorem una doble efemèride d`enorme simbolisme històric i polític: la primera d`elles ens remunta a 1229, quan les tropes de Jaime I el Conqueridor van entrar a Mallorca per incorporar-la a la Corona d`Aragó, i amb això a l`orbe europea i occidental. L`altra es refereix a l`any 1276, quan el seu fill, Jaime II, va confirmar els privilegis i furs donats pel seu pare als habitants de la nostra Illa, i que van constituir la base jurídica del Regne de Mallorca.

Noves Generacions de les Illes Balearsvol aprofitar aquesta Diada per reafirmar el seu compromís amb les nostres tradicions, el seu respecte per la cultura i la seva defensa de la vertadera història de Mallorca. Els joves, com a hereus d`aquest gran llegat, esteim cridats a la seva defensa i preservació enfront d`aquells que pretenen falsejar-ho o diluir-ho, exhibint amb orgull el vincle que ens entronca amb els nostres avantpassats.

Mallorca és la seva Història, són les seves tradicions, som els seus ciutadans i la seva cultura. Mallorca és els seus joves, els seus majors, el seu passat i el seu present. Perque Mallorca som tots i és de tots.

Visca Mallorca!