Noves Generacions condemna els fets de Santa Margalida i agraeix a PSOE, JEN-Més per Mallorca i UPyD la seva solidaritat

Noves Generacions condemna els fets de Santa Margalida i agraeix a PSOE, JEN-Més per Mallorca i UPyD la seva solidaritat

Noves Generacions del Partit Popular de Sineu vol condemnar de forma pública i enèrgica les amenaces i l`agressió sofrida pel nostre secretari general, Marc Álvarez, a mans del conegut raper José Miguel Arenas “Valtonyc”.

Per a la nostra organització juvenil, la llibertat, la democràcia i el respecte són valors suprems a la política, que en tot moment haurien de ser respectats a un Estat de Dret com el nostre, i més en un municipi petit com Sineu, en el que tots ens coneixem i respectam. Fets com els ocorreguts la matinada del passat dissabte no fan altra cosa que no sigui embrutar la convivència pacífica i normal al nostre poble i dstruïr la pau personal de les famílies dels joves que, sense demanar res a canvi, dediquen desinteressadament el seu temps a millorar els seus pobles.

Els joves del Partit Popular de Sineu recolzem explícitament la presentació de la denúncia per part del nostre secretari general ja que, al nostre parer, no s`ha de consentir cap tipus d`agressió per petita que sigui, física o verbal, que suposi la intimidació personal amb l`objectiu de fer callar als que no pensen d`igual forma. Segons Laura Montenegro, presidenta local de l`organització juvenil “en els darrers mesos la nostra integritat moral, i fins a cert punt la nostra llibertat, s`han vist afectades per un continu goteig de fets totalment reprovables que mai hauríem imaginat arribar a viure; exemples en són l`envenenament de la cisterna de l`habitatge del batle Jaume, els continus graffitis amenaçants que han aparegut a diversos indrets públics del poble, o les cançons ofensives que s`han fet contra la meva persona”.

Així mateix l`organització juvenil vol agrair les mostres de rebuig i de solidaritat efectuades pel president de la comunitat, José Ramón Bauzá, i representants d`altres organitzacions polítiques com PSOE, els Joves d`Esquerra Nacionalista-Més per Mallorca i UPyD, que poc s`han torbat a posar-se en contacte amb la nostra organització juvenil i donar-nos el seu recolzament.

Noves Generacions lamenta que, pel propi deure d`informar de la premsa i per la confusió dels primers moments, s`hagin escampat fets contradictoris sobre l`ocorregut, i ha rebutjat les despreciables mentides escampades pel denunciat, qui afirmà que els fets succeïren degut a una discussió política sorgida arrel de les víctimes republicanes de la Guerra Civil. Segons Montenegro “en Marc i la resta de la nostra organització mira al futur, no estem permanentment pendents del retrovisor, ja que el nostre màxim objectiu és aconseguir un futur millor des de el respecte i la veritat”.

Finalment NNGG ha lamentat l`absència de cap tipus de condemna o valoració per part del principal grup de l`oposició a l`Ajuntament de Sineu, i ha reclamat al grup municipal del PP que al ple extraordinari que es celebra demà dilluns, s`aprovi una moció en rebuig de la violència política exercida al nostre poble de forma reiterada contra membres del Partit Popular.