Noves Generacions constitueix la nova junta local de Pollença.

Noves Generacions constitueix la nova junta local de Pollença.

El passat dia 11 d`agost de 2010 a la seu del Partit Popular de Pollença es va constituir la nova Junta de NNGG de Pollença, encapçalada per Jaume Martorell Cerdà com a president.

“Per dur a terme la modernització i la prosperitat de la nostra comunitat i, en general, de tot el país, es necessita gent preparada, gent amb ganes de treballar, gent amb il.lusió i sobretot gent honrada que amb esforç i dedicació vagi construint el espai que tots mereixem “va afirmar el nou president local.

Martorell es va posar com a objectiu treballar a Pollença per als joves creant nous espais d`oci i una assemblea on els joves tinguin veu. Li acompanyaran en aquesta tasca Miquel Cifre com a secretari general i Mateu Torelló com a tresorer.

Per la seva banda, el president insular, Bernat Vallori, va posar de manifest que el PP de José Ramón Bauzá és el punt de partida per començar un gran projecte de consolidació i de millora de la nostra comunitat en la que la seva aposta per la joventut, l`educació , la cultura, la sanitat, el medi ambient, i l`ordenació del territori seran els eixos fonamentals del seu programa.

A l`acte va comptar amb l`assistència del president insular de Noves Generacions, Bernat Vallori, el secretari insular, Alfonso Gómez, i l`adjunta al president regional Margalida Prohens, en representació de Noves Generacions de les Illes Balears.

També van assistir el president de l`agrupació local de Pollença Miquel Llobeta Vives i el secretari Antoni Martorell Cànaves.