Noves Generacions crea una web per denunciar les incoherències dels primers 100 dies de govern del Pacte

Noves Generacions crea una web per denunciar les incoherències dels primers 100 dies de govern del Pacte

21 d`octubre de 2015.- “Si segones parts mai van ser bones, imaginin-se com pot acabar una tercera”, ha assenyalat el President de Noves Generacions de Balears, Andrés Ferrer. En aquest sentit, l`organització juvenil del Partit Popular ha presentat ‘El Cost del Canvi’, una pàgina web que recopila els 100 primers despropòsits que ha impulsat el Tercer Pacte d`esquerres en les seves 100 dies al capdavant de l`executiu. “Sorprèn veure com en tan poc temps es poden prendre tantes decisions equivocades que influiran negativament en els joves de les Illes Balears”, ha afegit.

La finalitat d`aquesta pàgina web és informar als ciutadans de les polítiques de reculada impulsades per l`executiu d`esquerres. “La nostra obligació és denunciar les polítiques arcaiques i absurdes que portaran a les Illes a una inestabilitat permanent”, ha assegurat Ferrer, qui ha criticat que “al final, els perjudicats, són els ciutadans”.

Noves Generacions denuncia, entre altres mesures, l`augment d`alts càrrecs triats a dit, l`increment de despeses per part de l`Administració i la creació de nous impostos o la pujada dels existents, la qual cosa suposarà una pèrdua de competitivitat i la fugida d`inversió en les Illes Balears, així com una mala publicitat de cara al turisme, principal sustento de la nostra Comunitat.

Així mateix, Noves Generacions denuncia la falta de diàleg per part del nou executiu, tant entre els partits que formen el Pacte de Govern, com amb els partits de l`oposició. “Van prometre consens, però a l`hora de la veritat deroguen lleis que exigeixen majories àmplies, com la de l`elecció del director general de la Radio-Televisió Pública, en la seva ànsia de controlar els mitjans de comunicació”, ha afirmat Ferrer.

Finalment, Ferrer ha lamentat que les noves polítiques del canvi posin en perill la recuperació econòmica empresa durant la passada legislatura i que tants esforços han costat a tots els ciutadans. “No tolerarem que l`esforç de tots sigui liquidat per un govern incompetent que es preocupa únicament per mantenir les seves cadires. Des d`aquesta pàgina web denunciarem totes aquelles iniciatives que no vagin encaminades a la millora de la vida diària dels ciutadans de les Illes Balears”, ha conclòs.

Visita la pàgina www.elcostdelcanvi.org