Noves Generacions de Balears celebra la seva Junta Directiva amb la participació d`uns seixanta afiliats

Noves Generacions de Balears celebra la seva Junta Directiva amb la participació d`uns seixanta afiliats

Ahir dissabte, 16 de març, es va celebrar a l`Espai Francesc Quetglas de Palma, la Junta Directiva Regional, que amb caràcter assembleari és convocada cada tres mesos.

A la reunió matutina, en què van participar una seixantena d`afiliats, Cati Civera, Toni Ramon i Javi López, presidents de Noves Generacions de Mallorca, Eivissa i secretari general de Menorca, respectivament, van realitzar els seus informes de gestió, en els quals van destacar la posada a punt de l`organització juvenil, amb la imminent culminació dels processos de renovació de les juntes locals de les tres illes.

Per la seva banda, el secretari general de Noves Generacions de Balears, Pedro Álvarez, va proposar a la Junta Directiva Regional la reestructuració del Comitè Executiu, per optimitzar el seu funcionament. Els canvis, aprovats per unanimitat, han suposat el cessament en les seves funcions dels secretaris executius Alberto Gual (Inca), Ramon Sintes (Ferreries), i Marc Álvarez (Sineu), i del vicesecretari d`Organització, Oriol Font (Maó), que en el seu moment van fer arribar les seves renúncies als càrrecs per motius personals. Van ser nomenats en el seu lloc Conrado Gayà (Manacor), com a secretari executiu d`Atenció al Afiliat, Mar Coll (Ciutadella), com a secretària executiva d`Associacionisme, Cristina Egea (Palma), com a nova secretària executiva d`Imatge Corporativa, Khesus Alpisar (Palma), com a nou secretari executiu de Formació, i Eric Jareño (Llucmajor), com a nou vicesecretari d`Organització.

Finalment el president regional de l`organització juvenil, Andreu Ferrer, va fer un balanç positiu dels seus primers nou mesos al capdavant de Noves Generacions, destacant la necessitat d`animar els joves a alçar la veu sense complexos, i posant a NNGG Balears com a exemple a nivell nacional, en ser l`organització juvenil del Partit Popular que abans ha renovat tots els seus òrgans estatutaris, posant-se a treballar a tota màquina com molts altres voldrien.

Després de la JDR de Noves Generacions es va celebrar la respectiva del Partit Popular, en el qual es va tancar el nou organigrama autonòmic, amb la destacada incorporació de quinze membres de la formació juvenil en l`organigrama popular