Noves Generacions de Balears condemna els actes vandàlics ocorreguts a Manacor i mostra el seu total suport a Bauzá

Noves Generacions de Balears condemna els actes vandàlics ocorreguts a Manacor i mostra el seu total suport a Bauzá

Noves Generacions del Partit Popular de Balears ha emès aquest matí un comunicat en suport al president del Govern de les Illes, José Ramón Bauzá, que ahir vespre va ser víctima d`un intent d`agressió per part del col·lectiu radical catalanista, contrari a les mesures que afavoreixen les llibertats individuals a la nostra comunitat.

Segons Pedro Álvarez, vicesecretari d`Acció Política i Institucional de l`organització juvenil, “aquest tipus d`actes vandàlics són inèdits a les nostres Illes; es tracta d`uns fets que ens han avergonyir a tots”. “A mesura que el nacionalisme perd força en les institucions, més augmenta l`agitació social”.

Álvarez ha afegit que “aquells que ahir a la nit a Manacor cridaven fatxes als nostres companys de NNGG són els veritables feixistes, radicals carregats d`odi, sectarisme i fòbia a la llibertat”. Per Noves Generacions “els fets ocorreguts ahir a la nit a Manacor no representen la voluntat de la majoria”.

Així mateix la formació juvenil va expressar el seu total suport al programa de Govern del president Bauzá i es va solidaritzar amb ell mateix i el seu escorta i el policia que van ser agredits ahir a la nit.