Noves Generacions de Balears exigeix una direcció del Consell de la Joventut despolititzada

Noves Generacions de Balears exigeix una direcció del Consell de la Joventut despolititzada

Després de l`anunci del Consell de Govern d`instaurar el Consell de la Joventut de les Illes Balears, Noves Generacions del Partit Popular exigeix que aquesta decisió suposi la creació d`un òrgan representatiu dels joves de la nostra Comunitat i no un ens al servei d`interessos partidistes, per la qual cosa reclamarà una direcció lliure de qualsevol militància política.

La Vicesecretària de Relacions Juvenils, Margalida Vicens, ha assegurat que des de Noves Generacions s`exigirà que els 35.000 euros que el Govern dedicarà al Consell de la Joventut vagin dirigits íntegrament a polítiques destinades a resoldre els problemes dels joves de les Illes Balears i no al finançament del propi Consell. Vicens també ha demanat que s`aprofiti la pròpia infraestructura pública de cara a no multiplicar les despeses de l`entitat.

Com a organització política-juvenil més nombrosa, amb més d`1.800 afiliats, NNGG valorarà formar part de la nova entitat, mantenint la seva postura crítica, amb la finalitat de millorar el seu funcionament i garantir la transparència de les seves activitats.

Noves Generacions recorda que la política juvenil és una matèria transversal, que ha d`estar present en les actuacions de totes les institucions i que no pot limitar-se a la creació d`un òrgan.

La Vicesecretària de Noves Generacions ha incidit que el nou Consell no pot convertir-se en un organisme ineficaç, opac i poc representatiu, com el va ser en la seva anterior etapa. “Vigilarem que el CJIB defensi els interessos dels joves, i en cap cas serem còmplices de la seva inutilitat”, va afirmar Vicens.