Noves Generacions de Balears incrementa la seva família amb la constitució de la nova Junta Local a Son Servera

Noves Generacions de Balears incrementa la seva família amb la constitució de la nova Junta Local a Son Servera

5 de setembre de 2015.- Noves Generacions de les Illes Balears va celebrar ahir la constitució de la seva nova Junta Local a Son Servera. El President Regional del Partit Popular, Miquel Vidal, juntament amb el President Regional de Noves Generacions, Andrés Ferrer, varen assitir a l`acte en el qual es va nomenar a Salvador Moreno com a nou President de NNGG en aquest municipi mallorquí i a Cristian Servera com a Secretari General.

“Sempre és un motiu de felicitat veure com joves amb preocupacions polítiques volen formar part del Partit Popular de les Illes Balears per col·laborar i ajudar als ciutadans”, va afirmar Miquel Vidal, qui va reivindicar “una formació de seny, amb idees clares i que treballi per millorar la societat”. Per la seva banda, Andrés Ferrer va posar l`accent en “la gran labor que s`està duent a terme des de Noves Generacions de la illes” i el seu total compromís a “continuar treballant per facilitar la vida a totes les persones”

A l`esdeveniment de constitució de la nova Junta Local de NNGG també van acudir diferents càrrecs de la formació popular com el President d`aquesta organització juvenil de Mallorca, Jaume Llompart; o el President de la Junta Local del PP a Son Servera, Jaume Servera. “Formar part de la família popular és una alegria i una il·lusió que està per damunt dels dolents resultat de maig”, va apuntar Llompart.

Per la seva banda, el nou President de Noves Generacions de Son Servera, Salvador Moreno, va expressar que tant ell com els seus companys que conformen la Junta Local treballaran des del primer dia per cercar solucions a les inquietuds dels seus veïns. “És important que Son Servera, Mallorca i les Illes Balears guanyin i millorin”, va finalitzar.

Amb la creació d`aquesta nova organització popular a Son Servera, Noves Generacions de Balears incrementa la seva família configurada per més de 30 juntes locals repartides per totes les illes. A més, NN.GG. es consolida com la formació política-juvenil amb més afiliats d`aquesta comunitat autònoma, amb més d`1.800 persones inscrites.

L`objectiu de Noves Generacions del Partit Popular és poder arribar a tots els racons possibles de les illes per donar veu a tots els joves amb inquietuds polítiques. Des de l`organització se seguirà treballant amb l`objectiu de defensar els interessos i la plasmació de les preocupacions dels més joves.