Noves Generacions de Ciutadella sembra pins en rebuig dels incendis

Noves Generacions de Ciutadella sembra pins en rebuig dels incendis

NNGG de Ciutadella ha volgut, en aquests dies en què s`han declarat diversos incendis, reaccionar davant d`aquests fets, i s`ha proposat fer una campanya de sembra de pins i altres arbres autòctons per repoblar i regenerar simbòlicament les àrees afectades. Aquesta campanya pretén conscienciar la ciutadania de la importància de preservar entre tots el medi ambient i mostrar el seu total rebuig a aquelles persones que posen en risc i ataquen el nostre patrimoni.
 
El president de NNGG Ciutadella, Joan Carrasco ha afirmat que “amb aquesta iniciativa, que tindrà continuïtat, volem conscienciar de la importància de mantenir els nostres boscos verds i en el seu estat natural. Per la seva banda, el president de NNGG Menorca, Manu Marquès, afirma que “quan veiem els lamentables incendis ens preguntem quin mal hem fet. Però cal pensar en futur i NNGG vol reivindicar la cura de la natura i ja ens hem posat mans a l`obra “.
 
“Amb aquesta campanya no anem a regenerar molt terreny, d`això s`encarreguen les autoritats, però sí que és un granet de sorra per començar des de ja amb les tasques de repoblació” afirmen des de l`organització juvenil. “Volem tornar a gaudir d`una Menorca sense taques ni ombres de cap incendi”.
 
Tots dos presidents, tant local com insular, volen fer una crida a la conscienciació i al sentit comú. Afirmen que “no ens podem permetre més incendis ni actes tan irresponsables com aquests”. Alhora també volen aprofitar per agrair sincerament tota la feina dels cossos de Bombers, Policia i Protecció Civil que es dediquen a l`extinció, així com a tots els voluntaris que aporten el seu treball i dedicació.