Noves Generacions de les Illes Balears denuncia l`adoctrinament polític que es du a terme a les escoles mallorquines i es demana si Lorenzo Bravo, líder de la UGT, es va perdre la lliçó de primària que explica el feixisme.

Noves Generacions de les Illes Balears denuncia l`adoctrinament polític que es du a terme a les escoles mallorquines i es demana si Lorenzo Bravo, líder de la UGT, es va perdre la lliçó de primària que explica el feixisme.

Noves Generacions del Partit Popular de les Illes Balears, en la seva Junta Directiva Regional celebrada aquesta tarda, ha lamentat les desafortunades i reiterades declaracions del líder d`UGT de Balears, Lorenzo Bravo, qui de nou ha desqualificat el president del Govern, José Ramón Bauzá, anomenant-lo feixista.

Segons el parer dels joves del Partit Popular és intolerable que persones que exerceixen alts càrrecs sindicals s`aboquin aquest tipus d`expressions totalitàries i despectives contra qui el any passat va ser elegit president amb la més àmplia majoria absoluta de la història del Parlament. Així mateix NG ha condemnat de la forma més enèrgica la injúries del secretari general de la UGT i l`ha instat a rectificar amb la major celeritat possible a tal de no crispar l`ambient polític amb falses acusacions.

Segons el parer de Cati Civera, vicesecretària general de Participació Juvenil de NG de Balears, “fa set anys que els sindicats s`omplen les butxaques sense lluitar pels
treballadors”. Civera ha afegit que “és patètic que ara, quan Bauzá ha estat elegit
per la immensa majoria per solucionar la crisi agreujada pels socialistes, sindicalistes com el Sr Bravo es permetin humiliar i insultar a qui no ha tingut a veure amb aquesta crisi. Els sindicats són coresponsables de la situació actual, per això, des NG confiem que UGT mantingui una actitud constructiva, i que el seu secretari general rectifiqui de forma immediata les injúries abocades contra el president Bauzá “.

ADOCTRINAMENT POLÍTIC

D`altra banda Noves Generacions de Balears ha aprofitat l`ocasió per denunciar la greu manipulació i adoctrinament polític que, segons sembla, es donarà sobre els estudiants mallorquins en diverses escoles de primària de l`illa, com les de Sineu, Montuïri o Manacor.

Aprofitant la modificació de la Llei de Funció Pública, cert sector docent de la
Educació Primària aprofitarà la popular festa de Carnestoltes, coneguda com Dijous
Jarder, per passejar pel carrer als menors exhibint un crespó amb la bandera
catalana, amb l`objectiu de criticar les modificacions legislatives dutes a terme pel
Govern de les Illes Balears. El vicesecretari general d`Acció Política i Institucional de NG de Balears, Pedro Álvarez, ha afirmat que “la manipulació de la infància amb fins polítics és intolerable “.

Álvarez ha destacat que “la Junta Directiva Regional de la nostra organització juvenil ha aprovat per unanimitat denunciar aquests fets ja que, al nostre parer, suposa utilitzar la innocència dels alumnes per denunciar uns fets que el sector nacionalista no tolera, i que van ser recolzats per la immensa majoria dels votants del Partit Popular en les passades eleccions de maig “.

Per l`organització juvenil del Partit Popular les escoles públiques s`han d`encarregar d`educar i formar els seus alumnes, no a usar-los com a aparador de les reivindicacions polítiques personals de determinats docents i els seus sindicats. NG ha desitjat en última instància que les accions reivindicatives que es volen dur a terme demà es suspenguin per sentit comú i respecte a la llibertat ideològica dels pares i els alumnes.