Noves Generacions de les Illes Balears entrega a Francesc Antich el seu propi Butlletí de Qualificacions Escolars

Noves Generacions de les Illes Balears entrega a Francesc Antich el seu propi Butlletí de Qualificacions Escolars

Noves Generacions de les Illes Balears entrega a Francesc Antich el seu propi Butlletí de Qualificacions Escolars

El president de NNGG de les Balears, Llorenç Galmés, ha anat aquest matí al Consolat de Mar, acompanyat del secretari general de la formació, Alejandro Jurado, i el vicesecretari general d`Acció Política, Pedro Álvarez, a més d`altres membres de l`organització juvenil, per fer entrega de les notes del Pacte de Progrés, un butlletí que reflecteix una avaluació objectiva, departament per departament de l`acció de govern de l`Executiu d`Antich.

Galmés, ha denunciat l`absoluta paràlisi del Govern d`esquerres. “Estem gairebé a final de legislatura i no s`ha fet absolutament res, el Govern durant els dos primers anys no ha volgut reconèixer la crisi i això l`ha portat a haver de prendre mesures injustes i improvisades en l`últim moment”, ha dit el president de NNGG. Amb el lliurament del Butlletí de Notes Escolars, els joves del PP han analitzat, conselleria per conselleria les promeses incomplertes i les dades rellevants que han fet que l`Executiu de Francesc Antich hagi suspès en totes les matèries.

A més, NNGG ha denunciat la retallada que el Govern ha fet en totes les àrees que són fonamentals en política de Joventut: Educació, Formació, Habitatge i Oci, com ara l`enduriment de les condicions de la Hipoteca Jove impulsada pel PP a la anterior legislatura, així com la supressió de la Fira Futur Jove, o l`eliminació de la Conselleria de Joventut, anunciada a bombo i platerets l`inici de la legislatura. D`altra banda, els joves liderats per Galmés han denunciat que en tres anys els partits d`esquerres han augmentat més del doble del deute de la comunitat autònoma, sense fer pràcticament res.

Els joves del PP han anunciat que aquesta campanya política es desenvoluparà a peu de carrer ia nivell de les quatre illes, oferint per suposat una alternativa ala crisi que suposen el PSOE i el Bloc. Noves Generacions de les Illes Balears ha aprofitat l`ocasió per anunciar la seva V Escola d`Estiu que se celebrarà el proper cap de setmana a Eivissa, on es concentraran uns 180 joves de la formació, per analitzar què ens ofereix el Govern d`Antich, i les propostes alternatives que proposaran com a associació juvenil política majoritària a l`arxipèlag balear.