Noves Generacions de les Illes Balears exigeix la dimissió al president del Consell d`Estudiants de la UIB i membre de les JSIB, Victor Robles

Noves Generacions de les Illes Balears exigeix la dimissió al president del Consell d`Estudiants de la UIB i membre de les JSIB, Victor Robles

Noves Generacions del Partit Popular de les Illes Balears ha denunciat aquest matí el greu assetjament que certs alumnes de la Universitat de les Illes Balears han patit aquest matí a l`hora d`accedir a les seves aules, contra les directrius marcades pel Consell d`Estudiants CdE, AssembleaUIB i el Sindicat d`Estudants dels Països Catalans SEPC, entre altres associacions. Així mateix, els joves del PP de Balears han lamentat la degradació aquesta passada nit han patit les instal · lacions que comparteixen milers d`estudiants, a l`alba plenes de graffitis.

Segons el diputat autonòmic i president de Noves Generacions del PP de les Illes Balears, Llorenç Galmés, “prohibir als alumnes accedir a les seves aules, com s`ha fet aquest matí a la UIB, és una clara mostra de l`esperit totalitari d`aquestes organitzacions juvenils, per a les quals o estàs amb ells o estan contra tu”. Galmés ha destacat que “Noves Generacions no tolerarà ni una lliçó de Victor Robles, president del Consell d`Estudiants de la UIB i militant de Joventuts Socialistes, que durant els majors retalls de la història d`Espanya efectuats per Zapatero ha estat callat”. Segons el parer del jove diputat “és roí i mesquí manipular els joves mitjançant la privació del seu dret a l`Educació, per això la nostra organització juvenil exigeix ??la immediata dimissió de Robles, que en accedir al seu càrrec el primer que va fer va ser declarar que el CdE seria apolític”.

Per a la vicesecretària de Participació Juvenil de l`organització, Cati Civera, “el que el PSOE i aquestes associacions d`esquerra no van aconseguir en les urnes, ara el volen aconseguir al carrer”. Segons la responsable d`universitats i associacionisme, “enfront de l`acció de govern del PP, que suposa reduir la despesa pública després dels desgavells del PSOE d`Armengol, Antich i Zapatero, aquests sindicats pretenen mobilitzar els joves contra qui de veritat està fent una política responsable”. Civera ha afegit que “JSIB, SEPC i altres organitzacions d`esquerra han demostrat la seva incoherència, durant set anys de precarietat i retallades han callat i ara pretenen fer d`Espanya una nova tragèdia grega, són uns colla d`irresponsables als quals l`únic que els interessa és demonitzar i degradar al Partit Popular.

Noves Generacions del Partit Popular assegura que “no tolerarem ni una lliçó de qui degrada mobiliari públic de tots els ciutadans, enalteix la violència contra la Policia a les xarxes socials i idolatra a personatges rancis d`una altra època”. Per NNGG de Balears, el dret a manifestar el lliure, “i qui no vulgui adherir a cap concentració ha de tenir la llibertat d`acudir a classe, per això, exigim Llibertat de decisió”.

FOTO: mallorcaconfidencial.com