Noves Generacions de les Illes Balears recorda a Diego Salvà, Carlos Sáez de Tejada, Miguel Ángel Blanco i a la resta de víctimes del terrorisme.

Noves Generacions de les Illes Balears recorda a Diego Salvà, Carlos Sáez de Tejada, Miguel Ángel Blanco i a la resta de víctimes del terrorisme.

En el present mes de juliol es compleixen el primer aniversari de l`assassinat de dos guàrdia civils per primera vegada a Mallorca, Diego Salvà Lezaun i Carlos Saez de Tejada, i el tretzè del segrest i posterior assassinat de Miguel Ángel Blanco.

En aquesta circumstància, Noves Generacions de les Illes Balears no ha volgut perdre l`ocasió de recordar la memòria de totes les víctimes del terrorisme d`ETA, que un dia van perdre les seves vides davant la barbàrie dels terroristes, quan l`únic que havien fet era ser culpables de voler llibertat, democràcia i un sistema més just i igualitari per a tots. Noves Generacions de les Illes Balears, dins de la família del Partit Popular seguirà defensant valors com Llibertat, Igualtat, Justícia i Tolerància que han caracteritzat, caracteritzen i han de seguir caracteritzant a les societats que viuen a Espanya.

Reiterem el nostre suport als amics i familiars de les víctimes del terrorisme, recordant-los que no estan soles, sinó que darrere d`elles hi ha la immensa majoria de la societat que creu que el final de la banda terrorista ETA i la tornada de la plena llibertat són possibles. Recalquem que després experiències passades tots els espanyols hem constatat que ni el diàleg ni la negociació són camins viables per la fi del terrorisme al nostre país, per la qual cosa donem suport i seguirem recolzant una política antiterrorista basada en la tolerància zero.

Finalment, recordar una vegada més la necessitat de tenir presents la memòria de tots els que un dia van perdre la vida donant el millor de si mateixos per la seva família, els amics i el seu país. Cridem tots junts, ¡ETA NO!.