Noves Generacions de les Illes rebutja els actes violents i l`actitud subversiva del col·lectiu catalanista

Noves Generacions de les Illes rebutja els actes violents i l`actitud subversiva del col·lectiu catalanista

Els joves del Partit Popular d`Inca, amb motiu de les darreres protestes produïdes contra el president del Govern de Balears i líder dels Populars a les Illes, José Ramón Bauzá, ha volgut prendre part condemnant els actes violents i l`actitud radical, subversiva i intimidadora del col · lectiu catalanista.

Aquest col·lectiu, recolzat implícitament pel Partit Socialista i el PSM, amb l`excusa dels atacs a la llengua, va sistemàticament a rebentar totes les trobades privats que el líder del PP balear manté amb les juntes locals del partit. En paraules de Cati Civera, presidenta de NNGG Inca i vicesecretària de Participació Juvenil de NNGG Balears, “en Democràcia tothom té dret a manifestar-se i queixar-se, però ni els insults ni la violència són la solució; des del moment en què es posen a l`altura dels proetarres perden tota la poca raó que poguessin tenir”.

“Mostrem el nostre complet suport a les mesures del conseller d`Educació, Rafel Bosch, i del president del Govern, José Ramón Bauzá, qui després de guanyar les eleccions estan complint les seves promeses respecte a ensenyament i llibertat lingüística”. Així mateix Civera ha afegit” potser el fet d`haver obtingut 35 diputats fa un any el que incita a persones com Sandra Llops, secretària del PSOE de Bunyola, a animar a la rebel·lió violenta contra el Partit Popular”.

Segons el parer de Noves Generacions “són una minoria sorollosa i mal educada; han demostrat a Manacor, Inca, Pollença i la conselleria d`Educació no saber protestar mantenint les formes, i sense cap dubte, als joves del Partit Popular seva manera de ser i d`actuar ens dóna cada dia més força per lluitar i defensar els nostres ideals, els ideals de la majoria silenciosa”.

Finalment Civera, en nom de tot Noves Generacions de Balears, ha condemnat l`ocupació de la conselleria d`Educació, en la qual sense cap dubte, es van vulnerar nombrosos drets i va ser un exemple del que no som la majoria de la joventut de les Illes Balears.