Noves Generacions de Llucmajor neteja el torrent i la platja de Cala Pi

Noves Generacions de Llucmajor neteja el torrent i la platja de Cala Pi

Noves Generacions del Partit Popular de Llucmajor ha dut a terme durant el matí d`avui, dissabte, una neteja de la platja i els voltants de Cala Pi, acte en què han participat una vintena de joves, i que ha comptat amb la presència del President del Partit Popular a la localitat, Joan Jaume, el President Regional de Noves Generacions, Andreu Ferrer, i el president de l`organització juvenil a Llucmajor, Eric Jareño.

Els joves del Partit Popular han volgut mostrar amb aquesta acció el seu compromís amb el medi ambient i la importància de mantenir el nostre entorn en les millors condicions. Jareño ha afirmat que “el gran valor mediambiental del nostre litoral ens obliga a cuidar-lo al màxim i a assegurar que tant els mallorquins com els milers de turistes que cada any visiten les nostres illes puguin seguir gaudint d`ells des del respecte i la preservació de la natura”.

Finalment, els membres de Noves Generacions han compartit un dinar de companyonia amb la Presidenta del Parlament de les Illes Balears, Margarita Durán.