Noves Generacions de Llucmajor recapta 650€ per a l`associació Yes With Cancer

Noves Generacions de Llucmajor recapta 650€ per a l`associació Yes With Cancer

Noves Generacions del Partit Popular de Llucmajor va organitzar ahir, diumenge, una cursa solidària a benefici de l`associació “Yes With Cancer”, amb l`objectiu que cap nin amb aquesta malaltia es quedi sense el seu regal aquest Nadal.

La cursa, en què van participar més de 120 persones de totes les edats i es van recaptar 650 euros. L`esdeveniment va comptar amb tres categories; la infantil, la mitjana -amb un recorregut de quatre quilòmetres-, i la llarga, -amb un recorregut de deu quilòmetres-. L`acte va comptar amb la presència del president de l`Associació “Yes Whith Cancer”, Gabriel Roig; el president de Noves Generacions de les Illes Balears, Andrés Ferrer; i el president de l`organització juvenil a Mallorca, Jaume Llompart, entre d`altres.

Eric Jareño, President de NNGG de Llucmajor, va agrair la col·laboració a tots els assistents i va insistir en la necessitat de continuar donant suport a aquest tipus d`iniciatives que aporten el seu granet de sorra perquè aquells que pateixen aquesta terrible malaltia, tinguin cobertes les seves necessitats bàsiques i puguin gaudir d`aquestes dates tan assenyalades.