Noves Generacions de Menorca celebra el seu Sopar de Nadal

Noves Generacions de Menorca celebra el seu Sopar de Nadal
  • Post category:Menorca

Noves Generacions de Menorca va celebrar divendres passat, 28 de desembre, el seu tradicional Sopar de Nadal al Restaurant – Hostal Jeni des Mercadal. L`acte va comptar amb la presència del President Insular del PP de Menorca, Santi Tadeo, i del president Regional de NNGG, Andrés Ferrer, així com Pedro Álvarez, secretari general de NNGG de Balears i diversos càrrecs del Partit Popular de Menorca i de l`Organització Regional i Insular de NNGG.

Ramon Sintes, president de NNGG de Menorca, va agrair la implicació de tots els afiliats perquè la Recollida Solidària de Joguines celebrada durant el mes de desembre aconseguís més de mig miler de joguines a benefici de Creu Roja perquè “els nens més necessitats de Menorca puguin celebrar aquestes festes de la millor manera possible, ja que són molts els que ara es troben en una situació molt difícil i tenen dret a una infància digna “. Al seu torn, va agrair una vegada més el suport rebut en el passat congrés insular de NNGG i la col · laboració constant de militants i Juntes Locals en aquests dos mesos.

Per la seva banda, el president Regional de NNGG de Balears, Andrés Ferrer, va animar als membres de Noves Generacions i del Partit Popular a “estar orgullosos de la feina que el nostre Partit està duent a terme en totes les institucions que governa, perquè estan prenent les mesures necessàries per a la recuperació econòmica dels nostres municipis, de Menorca, de Balears i d`Espanya “.

Finalment el president del Consell Insular i del PP de Menorca, Santi Tadeo, va reafirmar el seu compromís amb els joves de l`illa, als quals va agrair tenir el seu suport tant en període electoral com fora d`aquest, i va llançar un missatge d`optimisme a l`afirmar que “al Partit Popular de Menorca hi ha un projecte de futur i aviat podrem veure el fruit”.