Noves Generacions de Menorca llança la campanya #UnaOSPenAire per denunciar la passivitat de l’esquerra

Noves Generacions de Menorca llança la campanya #UnaOSPenAire per denunciar la passivitat de l’esquerra

Des de Noves Generacions tornem a recriminar als governs d’esquerres encapçalats pel PSOE que es pronunciïn referent al principal problema de connectivitat aèria a curt termini com és la finalització de l’Obligació de Servei Públic el 31 de Desembre.

Com ja va advertir fa uns dies la presidenta Olga Ximénez “els estudiants menorquins a Madrid segueixen esperant per poder comprar els bitllets amb connexió directa, i les agències de viatges no es fien que s’aprovi amb tanta facilitat”.

Als motius exposats anteriorment, volem afegir en to de denúncia, que divendres passat 5 d’Octubre el Consell de Ministres va aprovar la declaració de OSP dels vols amb origen Melilla i destinació Sevilla, Granada i Almeria. Això significa que Melilla tindrà més connexions que Menorca amb les quals poder desplaçar-se a la resta de la Península.

La realitat és que a dia d’avui un estudiant de Melilla pot comprar el seu bitllet amb el 75% de descompte inclòs per a les vacances de Nadal anada i tornada per 66€, mentre que un estudiant de menorquí a la capital, solament té la possibilitat de vol directe Madrid-Menorca abans del 31 de Desembre, i la volta Menorca-Madrid ha de ser amb aturat obligatòria de dues hores i mitja com a mínim i per un preu mitjà (anada i tornada) de 85€.

Sens dubte Susana Mora i Marc Pons no saben gestionar aquest tema que per molt criticar els 3 anys del govern de Mariano Rajoy, ells no han mogut ni un dit pel sector més vulnerable com són els estudiants i altres usuaris que utilitzen el transport aeri per necessitat.

Per tant llancem la campanya #UnaOSPenAire en xarxes socials que pretén ser l’altaveu per visibilizar aquesta gran problemàtica que pateixen els joves menorquins a Madrid. Amb l’ús del hastag en Twitter i Facebook Facebook anem a anar

recopilant totes les queixes i les anem a presentar en el Consell Insular, Govern Balear i Ministeri de Foment.