Noves Generacions de Menorca posa nota a Marc Pons, president del Consell.

Noves Generacions de Menorca posa nota a Marc Pons, president del Consell.

Noves Generacions de Menorca ha avaluat el curs del president del Consell, Marc Pons, i li ha posat les notes de setembre. L`organització suspèn el president en totes les àrees.

Representants de Noves Generacions del Partit Popular de Menorca han acudit a la seu del Consell per presentar la cartilla de l`avaluació. El seu secretari insular, José Escudero, ha afirmat que “lliurem a Marc Pons les notes de setembre perquè s`apliqui el que queda de curs, i si no que es plantegi abandonar els estudis pel bé de tots”. La qualificació global és de suspens per “falta de voluntat de consens, moltes despeses innecessàries i polítiques errònies”. En concret, en economia destaquen que Menorca és l`illa amb més atur, en turisme, la pèrdua de 400.000 turistes en deu anys: en joventut que la meitat dels joves està a l`atur. De la mateixa manera, en transports destaquen el problema del transport aeri, en agricultura, el retard i les protestes en el pagament del ProAgro 2009, així com en cultura l`escassa oferta d`oci cultural. Mentrestant, critiquen que el PTI condueix a l`estancament, la carretera general obsoleta com altres assignatures “pendents” del president.

Aquesta acció dels joves del Partit Popular de Menorca s`ha dut a terme en el marc de la campanya “Pacte de Progrés: una UTE contra els joves de Balears”, que es va iniciar amb el lliurament del butlletí de notes de Francesc Antich, davant al Consolat de Mar A l`acte reivindicatiu, a més dels representants de la junta insular de NNGG, també van acudir el president de la Comissió de Joventut del PP balear, Alejandro Sanz, l`adjunta a presidència de Noves Generacions de Balears, Marga Prohens, i el president regional de l`organització juvenil, Llorenç Galmés.