Noves Generacions de Menorca trasllada al Parlament les seves propostes polítiques

Noves Generacions de Menorca trasllada al Parlament les seves propostes polítiques

Membres de Noves Generacions de Menorca s`han reunit amb el diputat del Grup Parlamentari Popular, Alejandro Sanz, per traslladar algunes propostes que podrien tramitar per via parlamentària.
 
El president de NNGG Menorca, Manu Marquès, ha plantejat el diputat menorquí la importància de posar en marxa més iniciatives encaminades a la millora de la situació dels joves a Menorca i Balears.
 
Els membres de l`organització juvenil, conscients de la situació de crisi i de les dificultats que té ara mateix l`administració pública per fer front als deutes, volen participar i proposar mesures encaminades a combatre la desocupació juvenil, la formació, l`accés a el primer habitatge en règim de lloguer, així com iniciatives per fomentar la participació juvenil.
 
Alejandro Sanz s`ha compromès a traslladar la veu de NNGG de Menorca al Parlament i tramitar totes aquelles propostes que puguin ser beneficioses per a un col · lectiu que representa el 20% de la població de Balears.
 
També s`han tractat les actuacions que estan desenvolupant les diverses institucions en favor dels joves com el Pla Jove 2010-2012, així com el deute que tenia el Govern del pacte d`esquerres amb el Consell de la joventut de les Illes Balears que ha estat el detonant per a la seva dissolució.
 
El diputat autonòmic ha recordat que tot i l`herència econòmica rebuda pels governs anteriors, com són els més de 900.000 euros que se`ls devien a la associacions juvenils entre el 2009 i 2011, les polítiques de joventut són una prioritat per al Govern presidit per José Ramón Bauza.
 
Finalment, el president de NNGG ha recordat que a nivell intern s`està treballant en la ponència d`estratègia política amb vista al Congrés Insular de l`organització que se celebrarà al novembre. En aquest document es traçarà el full de ruta per als pròxims tres anys i ha traslladat al diputat Alejandro Sanz la importància de treballar junts perquè es compleixi les propostes que sortiran reflectides en la ponència.