Noves Generacions de Palma celebra un any més el seu Trofeu de Sant Sebastià-Ciutat de Palma

Noves Generacions de Palma celebra un any més el seu Trofeu de Sant Sebastià-Ciutat de Palma

Coincidint amb la festivitat de Sant Sebastià, Noves Generacions del Partit Popular de Palma organitza, com cada any, el seu tradicional Trofeu de pàdel i de futbol sala.

Serà dissabte que ve, 21 de gener, des de les 10 a les 13:30 hores, en les instal · lacions esportives del Col · legi Montesión de Palma (entrada pel C / Andalusia), posteriorment reposarem forces amb un dinar per a tots els assistents.

La inscripció és de tres euros (inclou samarreta i menjar) i ha de ser abans de les 18 hores del divendres 20 de gener, per motius d`organització. Et demanem que confirmis la teva assistència a través de correu electrònic a: nuevasgeneracionesdepalma@gmail.com.

FOGUERÓ BENÈFIC DE NG DE MURO

Noves Generacions del Partit Popular de Muro organitza la seva primera iniciativa solidària a la localitat. El Fogueró Solidari a benefici de l`Associació Espanyola contra el Càncer es durà a terme el proper dissabte 21 de gener, a les 21:00 hores, davant el Bar 6 Tons.

Hi haurà pa, torrada i beguda al preu total de 5,00€. Els beneficis aniran destinats íntegrament a l`AECC. Participa, sigues solidari!